Trener Bratstva nakon pobjede nad Rudarom

Nikić: Sudije su kod nas zaštićenije od ičega na svijetu

E. Škorić

Nikola Nikić, trener Bratstva iz Gračanice, govorio je nakon današnje pobjede nad Rudarom.

U duelu Bratstva i Rudara slavili su domaći 2:0. Nakon prvih 45 minuta nije bilo uzbuđenja, ali u nastavku dva pogotka domaćih. Prvo je iz penala pogodio Ćosić, a zatim isti igrač iz slobodnog pogađa za 2:0.

"Čestitao bih mojim momcima na izvarednoj utakmici. Utakmica je bila biti ili ne biti. Ne bih smio da komentarišem. U nas su sudije zaštićenije od ičega na svijetu i neću da komentarišem suđenje, ali mogu da kažem da smo u prvom dijelu imali šest mrtvih šansi. Mislim da je ovo sasvim zaslužena pobjeda", rekao je Nikić, dodavši:

"Izašli smo iz psihološke krize, sada je već malo lakše. Imamo raspored takav da igramo sada protiv ekipa koje možemo da dobijemo. Želio bih svim ekipama u Federalnoj ligi, ma ne smijem ništa reći...",

Top Komentari

Junuz
Nikicu ne seri.
1 0
Gari Garinča
Legendo BH fudbala.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi