Milenković: Čestitam Tuzli City, bili su bolji za jedan gol; Ćosić: Idemo dalje, cilj nam je TOP 3

Treneri oba tima

Milenković: Čestitam Tuzli City, bili su bolji za jedan gol; Ćosić: Idemo dalje, cilj nam je TOP 3

S. Grebović

Večeras je ekipa Tuzle City rezultatom 3:2 bila bolja od Rudara na svom Tušnju.

U Tuzli je viđen sjajan meč i pet pogodaka, a na kraju su razloga za slavlje imali domaći.

Tuzlaci su do tri boda došli zahvaljujući golu koji je u 89. minuti koji je postigao rezervista Mirzad Mehanović.

Evo kako su ovaj meč vidjeli iz oba tabora.

"Pohvalio bi Tuzlu City. Pobijedili su i bili bolji za taj jedan gol gol. Viđeno je pet pogodaka i generalno dobra utakmica. Moji igrači su dali maksimum. U zadnjim minutama uvijek fali koncetracije. Imali smo i mi šanse, ali to je nogomet... Pokazali smo da se možemo nositi s njima i još jednom im čestitam. Nama je cilj da izborimo opstanak i sad nam dolazi Posušje. Igramo kući i daćemo sve od sebe da napravimo sve što je u našoj moći da dođemo do pobjede", izajvio je Nikica Milenković, šef struke Rudara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Evo kako je ovaj meč vidio Dženis Ćosić, pomoćnik danas suspendovanog Husrefa Musemića.

"Bila je ovo sadržajna utakmica. Čestitam objema ekipama. Uslovi nisu bili idealni, ali pokazali smo kvalitet. Imali smo oscilacije u igri i to nas je moglo koštati. Sreća, dali smo golove i ostvarilii cilj te došli do tri boda. Drugi put Mirzad rješava utakmicu ove sezone. Naš je cilj TOP 3 i nadam se da ćemo našim igrama ostvairiti svoje ciljeve i da ćemo biti još bolji."

Top Komentari

PRESEDAN
Azmire,kad već ulažeš u fucu,kreni od one stvari na kojoj se igra ta čarobna igra,zelena podloga zvana teren,dimenzija 110m•75m,džaba igrači ako igraju po kaljuži.Nema napredka
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi