Milenković: Danas su moji momci imali divovsku bitku protiv 12 igrača

Trener Rudar Prijedora poslije meča s Borcem

Milenković: Danas su moji momci imali divovsku bitku protiv 12 igrača

A. Čaušević

Krajiški derbi između Rudar Prijedora i Borca završen je rezultatom 1:1. 

Trener domaćih Nikica Milenković je poslije utakmice čestitao svojim igračima na osvojenom bodu kazavši kako su igrali protiv 12 igrača.

"Prvo bih pohvalio igrače jer su imali divovsku bitku protiv 12 igrača, a o 12. igraču ne volim pričati, ne volim pričati o sucima", rekao je iskusni stručnjak za Arena Sport te nastavio:

"Borac je veliki tim i veliko ime i ne treba im sudac da pomogne. Rudar Prijedor je danas pokazao karakter i ponosan sam na njih", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, sudija današnje utakmice bio je Velimir Drinić iz Modriče.

Rudar Prijedor je s remijem protiv Borca stigao do svog petog boda. U narednom kolu ovu ekipu čeka teško gostovanje ekipi Tuzla Cityja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kapak
Pridruzit cete se vi svi sem borca i zrinjskog 4R ekipi.
23 0
Rajvosa2019
Na koga misli sa ovim 12-tim igracem ? Mazda na Velimir Drinica iz Modrice ?? Vele da mu veceras ni Ronaldo dije bio ravan
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi