Niko Kranjčar novi igrač QPR-a

Niko Kranjčar novi igrač QPR-a

Midhat Šljivak

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar novi je igrač ekipe Queens Park Rangersa.

Ovaj 29-godišnji fudbaler stigao je u QPR na zahtjev menaždera ovog tima Harryja Redknappa, koji ga je vodio u Portsmouthu i Tottenhamu, a u QPR stiže iz kijevskog Dynama kao posuđen igrač.

"Harry je uvijek izvlačio najbolje od mene kao igrača. Igrao sam za njega u dva različita kluba u Engleskoj i sretan sam što ću ponovno raditi s njim, ovaj put u QPR-u. Championship će biti novo iskustvo za mene, ali radi se o uzbudljivom izazovu. Samo želim igrati i pomoći QPR-u da se vrati u Premier ligu", rekao je Kranjčar za britanske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.