Niko ne želi dati novac kojeg Barca traži za El Haddadija
Foto: EPA

Cijena od 20 miliona eura odbija sve

Niko ne želi dati novac kojeg Barca traži za El Haddadija

M. Šljivak

Munir El Haddadi nema mjesta u Barceloni.

Mladi napadač nije u planovima novog trenera Ernesta Valverdea i klub je odlučio da ga proda ovog ljeta.

Cijena koju žele za Haddadija 20 miliona eura. Međutim, za većinu klubova je ova cifra prevelika i kako tim s Nou Campa ne želi spustiti cijenu, ekipe mahom odustaju od pokušaja njegovog dovođenja.

Postojao je interes većinom iz Italije i Engleske. Roma je najizglednija opcija, jer traže igrača na njegovoj poziciji i on im je bio treći izbor iza Riyada Mahreza i Domenica Berardija.

Ipak, kako su Leicester i Sassuolo odbili ponude za svoje igrače, Roma se ima namjeru okrenuti dovođenju El Haddadija. Za sada međutim nisu spremni da plate novac kojeg traži katalonski velikan i španski fudbaler je još daleko od transfer.

Postoji opcija da Munir ode na posudbu u neki klub iz La Lige. Spominju se Deportivo i Las Palmas, koji su ovog fudbalera željeli kupiti, ali im Barcelona nije željela spustiti cijenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Protekle sezone El Haddadi je proveo na posudbi u Valenciju i u 33 utakmice je postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi