Niko ne zna gdje je Fabio Coentrao
(Foto: EPA)

Portugalac se ne oglašava

Niko ne zna gdje je Fabio Coentrao

Midhat Šljivak

Portugalac Fabio Coentrao još uvijek je pod ugovorom sa madridskim Realom, ali u timu iz glavnog grada Španije niko o njemu ne zna ništa.

Iskusni 30-godišnji defanzivac proteklu sezonu je proveo na posudbi u Sportingu iz Lisabona. Ipak, niko o njemu nije čuo ništa od finala Kupa i duela protiv Avesa.

Coentrao se očigledno potpuno "isključio". Čak 62 dana mu nema traga ni na društvenim mrežama, a navodno formu održava uz ličnog trenera, no to su neprovjerene informacije.

Real još uvijek ne zna šta će sa ovim fudbalerom koji je još uvijek pod ugovorom. Nikom iz kluba se Portugalac nije javio, pa je zaista teško i donijeti pravu odluku u ovom slučaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coentra je član Reala postao 2011. godine. Ipak, u Madridu se nije najbolje snašao i odigrao je samo 43 utakmice.

Prije Sportinga boravio je ne posudbi u Monacu, a igrao je još za Ncional, Rio Ave, Zaragoza,

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarildo
Samo 43 nastupa ? Vjerovatno TransferMarkt ima pogresne informacije... 106 nastupa.... transfermarkt.c o m /fabio-coentrao/leistungsdatendetails/spieler/33648/plus/0?saison=&verein=418&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
6 1
black and red
Trenira sa juniorima Zelje...vidjen juce na cevapima u zeljim....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti