"Niko nije ovako stisnuo moju ekipu, ako poredim s onim mečem protiv Želje, ovo je bilo maestralno"

Slavko Petrović nakon meča

"Niko nije ovako stisnuo moju ekipu, ako poredim s onim mečem protiv Želje, ovo je bilo maestralno"

Ekipa Radnika iz Bijeljine 'otkinula' je bod Zrinjskom u Mostaru u susretu 3. kola Premijer lige BiH jer je meč završen bez pogodaka.

Nakon susreta medijima se na press konferenciji obratio trener gostujućeg tima Slavko Petrović.

"Pa vidite, ovo su sigurno najslađi bodovi koje niko ne može da planira. Ja mislim da ovdje u Mostaru protiv Zrinjskog niko ne može da računa na bodove. S obzirom na to da smo mi izgubili 10 igrača i da smo jako podmladili ekipu, mi možemo s ovom prestavom da budemo jako zadovoljni", kaže Petrović i nastavlja:

"Moram reći da ni jedna ekipa protiv moje ekipe nije napravila ovakav pritisak. Protivnik nas je stjerao u ćošak. Uspjeli smo na kraju da sačuvamo 0:0. Mislim da je presudno bilo to što Zrinjski u prvom poluvremenu nije uspio da iskoristi dvije dobre šanse gdje je mogao otvoriti drugačije meč. Ja mislim da Zrinjski s ovakvom igrom ne treba da strahuje. Ako ti imaš igru, a kriza je tu, ona će proći. A, ako ti nemaš igru, a kriza traje, onjda je problem. Vi imate jednog mladog i jako dobrog trenera koji će se sigurno izvući iz ove situacije. Ako poredim onu otakmicu protiv Željezničara, gdje smo mi bili bara - bara, s ovom sad, onda mogu da kažem da je Zrinjski zaista odigrao maestralno, ali eto mi smo uzeli taj bod i idemo kući pjevajući".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku poslušajte kompletnu izjavu Petrovića.

Top Komentari

RamboIzzMostara
Tooo Slavko, samo trpaj Seljake 87. Seljooo i Amaw mowž
7 16
razdeGo9
Sta prica ovaj celavi ?
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti