Uzaludni su bli napadi Zrinjskog, Radnik se odbranio i odnio bod iz Mostara

Bez golova Pod Bijelim brijegom

Uzaludni su bli napadi Zrinjskog, Radnik se odbranio i odnio bod iz Mostara

Ekipe Zrinjskog i Radnika iz Bijeljine podijelile su bodove u susretu 3. kola Premijer lige BiH jer su na stadionu Pod Bijelim brijegom odigrale meč bez golova. 

Mnogo sadržajniji susret vidjeli smo u prvom poluvremenu. Zrinjski je u tom periodu imao nekoliko sjajnih prilika. Pokušavali su najviše Petar Kunić i Nemanja Bilbija, ali u nekim trenucima nije bilo ni sreće.

Bilbija je imao dvije zaista sjajne prilike. Prvi put mu je sjajno odbranio golman Kozić, a drugi put je goste spasila stativa.

Imao je Zrinjski još nekih šansi u prvom dijelu, ali do gola nije došao.

U nastavku meča se očekivao još veći pritisak Plemića, ali Radnik se odlično branio i nije dozvoljavao veće šanse pred svojim golom.

Ostalo je 0:0, a to je svakako rezultat kojim više može biti zadovoljan tim iz Bijeljine.

Zrinjski poslije remija ima četiri boda i nalazi se na 7. poziciji dok je ekipa Radnika tri mjesta ispod sa dva boda manje.

Premijer liga BiH, 3. kolo:

Zrinjski - Radnik 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski: Horkaš, Barbarić, Jakovljević, Zlomislić, Kunić, Stojkić, Govedarica, Trbotić, Filipović, Bilbija, Tičinović.

FK Radnik: Kozić, Novaković, Mekić, Vasić, Bradonjić, Popara, Huseinbašić, Karić, Đurić, Šubert, Koraksić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Ovaj bod je na poklon za one sto rano rane u Fejicevu,ahaha
11 1
Quartararo20
Zizovic uskoro bivsi
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi