Niko u Romi ne zna šta se dešava Particku Schicku

Misteriozna povreda

Niko u Romi ne zna šta se dešava Particku Schicku

Endin Čaušević

Trener Rome, Eusebio Di Francesco, ima ogromnih problema sa povrijeđenim igračima pred važan meč Lige prvaka protiv Chelseaja.

Vučica dočekuje na Olimpicu ekipu Chelseaja, a problemi sa povrijeđenim igračima nastavili su se utakmicom protiv Bologne. Di Francesco je ostao bez Brune Peresa i Defrela, a ranije su povrijeđeni Kostas Manolas i Karsdorp. Najveća enigma je ovoljetno pojačanje iz Sampdorije, Patrick Schick, koji je odigrao samo 15 minuta u dresu novog kluba.

Schick je ljetos stigao kao veliko pojačanje iz Sampdorije u Romu iako je nekoliko mjeseci prije toga sve dogovorio s Juventusom. Transfer u Staru damu propao mu  je zbog problema sa srcem, a povrede ga nisu zaobišle ni kada je sve završio s Romom.

"Patrick trenira s ekipom, ali ima problem kada šuta loptu. Novi testovi nisu otkrili nikakvu povredu i veoma smo zbunjeni jer ne znamo o čemu se radi. On se dobro osjeća iako sve ovo iritira najviše njega. Sigurno je da neće igrati sutra i ne znamo kada će se vratiti", rekao je Di Francesco.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi