Nikodijević: Imamo svoje adute za duel sa Širokim Brijegom
Foto. Goran Šurlan/RAS Srbija

Krupa želi nova tri boda

Nikodijević: Imamo svoje adute za duel sa Širokim Brijegom

S. Mlaćo

Krupa će nove bodove potražiti sutra na svom terenu protiv Širokog Brijega. Izabranici Branislava Krunića pobjedom nad Čelikom (3:1) otvorili su novu sezonu PL, a sada žele nastaviti seriju protiv tima sa Pecare.

Susreti Krupe i Širokog Brijega uvijek su bili neizvjesni, a pred ovaj meč za SportSport.ba je govorio član domaćeg tima Saša Nikodijević.

"Otvorili smo odlično sezonu. To je bila odlična uvertira za Široki Brijeg i mislim da ćemo mi iz kola u kolo sve bolje i bolje djelovati na terenu i ispunjavati zahtjeve našeg novog trenera. Što se tiče Širokog Brijega cijelu sedmicu se pripremo za njih jer se radi o odličnoj ekipi koja je svake godine pri vrhu tabele. Međutim, i mi imamo svoje adute", jasan je Nikodijević.

Krupa u novoj sezoni Premijer lige želi izbjeći borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ambicije Krupe s ne mijenjaju i ostaju iste kao prethodnih godina. To je ozbiljan rad, gornja polovina tabele i afirmacija mladih igrača što je u ovakvoj sredini sa ovim ljudima koji vode klub realno i ostvarljivo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti