Nikola Mitrović se povrijedio, vratio se u Tuzlu na preglede
Igrači Tuzla Cityja marljivo rade na pripremama u Međugorju

Tuzla City sutra protiv Čapljine

Nikola Mitrović se povrijedio, vratio se u Tuzlu na preglede

E. Škorić

Nogometaši Tuzla Cityja već nekoliko dana nalaze se u Međugorju gdje se pripremaju za nastavak sezone.

Prije dva dana su izabranici Slobodana Starčevića stigli u Međugorje, a već im je nametnut žestok tempo i sutra ih čeka prvi meč, a rival će biti Čapljina.

Ovaj meč propustit će 21-godišnji veznjak Nikola Mitrović, koji je otputovao u Tuzlu na pregled zbog povrede koljena.

Svi ostali igrači Tuzla Cityja su spremni i odradili su trening, a vidjet ćemo kome će sutra Starčević dati šansu protiv Čapljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U utorak će, ako ne bude nekih promjena, igrači Tuzle odmjeriti snage sa Željezničarom, a nije isključeno još barem jedna provjera do odlaska u Ulcinj na drugi dio priprema.

Prethodno su nekoliko dana igrači Tuzle radili na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, no naravno uslovi nisu baš najbolji zbog hladnoće i snijega.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi