Nikola Moro potpisao ugovor sa zagrebačkim Dinamom

Novi dragulj u Maksimiru

Nikola Moro potpisao ugovor sa zagrebačkim Dinamom

Svečano je danas bilo u Dinamovom Plavom salonu gdje je trogodišnji ugovor sa zagrebačkim klubom potpisao talentovani Nikola Moro. 

„Teško mi je naći riječi kojima bih opisao koliko sam sretan. Ovo mi je veliko priznanje za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki trening zapnem još jače i nastavim se razvijati. Cijela pordica je sretna jer ovo je zaista veliki trenutak,“ izjavio je oduševljeni mladić nakon potpisa ugovora.

Danas 16-godišnji mladić u Dinamo je stigao iz Solina sa prije pet godina. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a za svoje igre je primio veliku nagradu kada je proglašen za najboljeg igrača pionirskog prvenstva HNS-a prošle sezone.

Bio je i dio sjajne kadetske ekipe koja je u augustu prošle godine osvojila Nike Premier Cup u Manchesteru te se tako okrunila titulom neslužbenih svjetskih prvaka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.