Nikola Nikić: Igramo kao nekada moj Željo

Trener Bratstva zadovoljan

Nikola Nikić: Igramo kao nekada moj Željo

E. Škorić

NK Bratstvo je u trećem kolu Prve lige FBiH pobijedio NK Jedinstvo s 3:1.

Iako su gosti iz Bihaća poveli s 1:0, Bratstvo je preokretom došlo do druge pobjede i tako je zauzelo visoko treće mjesto na tabeli sa sedam bodova. Nakon pobjede nad Jedinstvom, za naš portal govorio je Nikola Nikić.

"Sasvim je realno da osvojimo sedam bodova. Možda mogu samo da žalim za ova dva u Orašju. Bili ste svjedoci da smo sami krivi što nismo pobijedili. Česitao bih svojim momcima, kao i gostima koji su odigrali izvanrednu utakmicu. Nije mala stvar dobiti jednu ovakvu ekipu, ali sigurno da moja ekipa dosta vrijedi", rekao je Nikić, dodavši:

"Nismo opterećeni. Prvenstveno mi je bio cilj da sredim ekipu poslije 10 odlazaka. Uspjeli smo. Možda nismo individualno dosta dobri, ali sam napravio ekipu, nešto kao što je nekada 80-ih godina igrao moj Željo. Možda tu u zadnjoj liniji malo škripi, ali mislim da ćemo biti pravi. Nadam se da ćemo do kraja ovog dijela prvenstva skupiti lijepe zalihe".

Top Komentari

balunv
Bravo Nikola skupi što više bodova da i DASO na proljeće ima se čime bavit.
0 0
tbra
Vole te manijaci Nikicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi