Nisu bitni način i mjesto, već volja i želja!

Sve se može kad se hoće

Nisu bitni način i mjesto, već volja i želja!

A. Čaušević

Usljed pandemija koronavirusa ljubitelji fudbala BiH su spriječeni da najvažniju sporednu stvar na svijete sa tribina.

Fudbalska sezona u BiH je počela početkom augusta, a navijači pojedinih klubova ne biraju način i mjesto kako bi gledali utakmicu.

Takve scene stižu nam iz Gračanice, gdje su se u susretu 3. kola Prve lige FBiH na stadionu Luke sastali Bratstvo i Jedinstvo.

Naime, neki od navijača domaćih su se nekako uspjeli popeti na zid oko stadiona te imaju kakav-takav pogled na utakmicu što je zabilježio i fotoreporter portala SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Neki su u suncu, a neki u hladu, međutim u slučaju pobjede Bratstva svi će se složiti da je vrijedilo gledati meč iz neobične pozicije.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi