Nikola Nikić pronašao novi trenerski angažman

Preuzeo Borac iz Bosanskog Šamca

Nikola Nikić pronašao novi trenerski angažman

S. Mlaćo

Legenda FK Željezničar i nekadašnji trener Modriče, te mlade reprezentacije BiH Nikola Nikić pronašao je novi trenerski angažman.

 Naime, Nikić će u narednom periodu sa klupe predvoditi Borac iz Bosanskog Šamca, člana Druge lige Republike Srpske grupa Zapad.

Borac se nakon deset odigranih kola nalazi na osmom mjestu sa 16 osvojenih bodova, a s obzirom da su ambicije kluba ove sezone veoma velike, čelnici su se odlučili rastati sa dosadašnjim trenerom Draganom Savićem. 

Nikić je na predstavljanju kazao da je Borac treba da igra Premijer ligu BiH, a ne samo u Prvoj ligi RS. Istakao je da vjeruje da će cilj kluba na kraju i biti ostvaren. 

Nikola Nikić je rođen 7. januara 1956 godine u Modriči.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi