"Rukovodstvo Partizana ne čine ljudi, to su životinje"

Ninković se požalio

"Rukovodstvo Partizana ne čine ljudi, to su životinje"

A. Čaušević

Fudbaler Ascolija Nikola Ninković je u petak imao ozbiljnu saobraćajnu nesreću kada ga je na putu za Italiju udario u kamion.

Srbijanski fudbaler je trenutno van životne opasnosti i svjestan je, iako ima nekoliko ozbiljnih povreda. S medijima je komunicirao putem tekstualnih poruka.

"Ne mogu pričati jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Neću biti u stanju da pričam neko vrijeme. Imam krvarenje u mozgu, ali to bi trebalo prestati. Za sada ne smem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro", rekao je Ninković za Informer.

Veznjaka Ascolija najviše boli što u međuvremenu nije dobio niti jednu podršku poruke od rukovodstva Partizana.

"Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i video. Hvala im što su me se setili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo", rekao je Ninković.

Dodao je kako se nalazi pod jakim lijekovima te da se rijetko čega sjeća i da još uvijek nije svjestan šta mu se dogodilo.

Top Komentari

E.Car
Drug očigledno si pod dejstvom lijekova, kad budeš bolje daji izjave. Sad misli na ozdravljenje. Brz oporavak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije