Nikola Popara nakon meča: Već treću utakmicu gubimo, a igramo dobro

Radnik je na kraju upisao poraz na Koševu

Nikola Popara nakon meča: Već treću utakmicu gubimo, a igramo dobro

S. Pašalić

Nogometaši Sarajeva su večeras teškom mukom stigli do pobjede protiv Radnika rezultatom 2:1.

Komentar na večerašnji meč je dao i igrač Radnika, Nikola Popara.

"Čestitam Sarajevu na pobjedi, sigurno da eto već treću utakmicu gubimo, ali igramo dobro. Mislim da smo danas po svemu prikazanom zaslužili bar jedan bod, pogotovo drugo poluvrijeme smo igrali po meni jako dobro i mislim da smo imali kod 1:1 dobru šansu koju nismo iskoristili, fenomenalno je golman Sarajeva odbranio."

"Ništa, mi igramo dobro, ali eto primamo nekako lako čini mi se golove, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se okrenemo radu i da pokušamo u sljedećem kolu protiv Mladosti da osvojimo tri boda koja su nam mnogo bitna"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Jadnimi
Realan komentar, za razliku od one ublehe trenera
1 0
Exeter
E moj pipara..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi