Nikola Simić karijeru nastavlja u Zemunu

Zahvalio se rukovodstvu Čelika

Nikola Simić karijeru nastavlja u Zemunu

Dino Kurbegović

Nakon što smo jutros objavili vijest da su crno-crveni nakon Stipe Baraća, angažovali i desnog bočnog Gorana Popovića iz Slavije, danas je klub s Bilinog polja definitivno ostao bez veznjaka, na kojeg je trener Boris Pavić računao za narednu sezonu.

Nikola Simić iskusni 34-godišnji vezni igrač, iako je imao ponudu za produženje saradnje sa Zeničanima, zahvalio se Zeničanima i karijeru će nastaviti u Srbiji, prije svega radi porodice.

"Supruga mi je dobila posao u Beogradu, a ja sam se dogovorio sa drugoligašem Zemunom, koji u sljedećoj sezoni ima cilj ući u najviši rang takmičenja. Imaju zaista odličan program za naredne tri sezone, te ih svi uspoređuju s Čukaričkim po organizaciji kluba i postepenom napredovanju. Žao mi je što nisam prihvatio novi ugovor s Čelikom jer sam se dosta vezao za ljude u Zenici. Ovom prilikom zahvaljujem se predsjedniku Senadu Sarajliću, treneru Borisu Paviću, te svim ljudima sa kojim sam odlično sarađivao protekle dvije sezone. Nadam se da će Čelik naredne sezone biti u vrhu Premijer lige, te da će se Robijaši vratiti na stadion", kazao je za SportSport.ba Simić.

Nikola Simić 34-godišnji veznjak u Čelik je došao prije dvije godine, kada je trener bio Vlado Jagodić, za crno-crvene je ubliježio 51 nastup. U prošloj sezoni u 25 utakmica postigao je dva gola, te ubilježio četiri asistencije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.