Nikolić i Kuliš: Uz podršku s tribina bliže smo pozitivnom rezultatu
Milena Nikolić i Lidija Kuliš bit će najveća opasnost za gol reprezentacije Rusije

Reprezentativke BiH uoči sutrašnje utakmice

Nikolić i Kuliš: Uz podršku s tribina bliže smo pozitivnom rezultatu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Ženska nogometna reprezentacija BiH sutra će u Zenici dočekati selekciju Rusije u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Izabranice Samire Hurem, nakon dva poraza u grupi, žele pozitivan rezultat, kako bi ostali u igri za plasman u vrhu naše grupe.

Najveća prijetnja za gol Rusije, kada je u pitanju naša selekcija bit će dvojac Milena Nikolić i Lidija Kuliš, koje nastupaju u njemačkoj Bundesligi.

Milena Nikolić, 25-godišnja napadačica sutra očekuje pozitivan rezultat protiv kvalitetnog protivnika.

„Mislim da je sutra najbitnije da budemo kao tim, da sve igračice dadnu svoj maksimum i vjerujem da rezultat neće izostati. Nije bitno ko će sutra postići gol, iz dobre igre cijelog kolektiva uvijek iskoči jedan pojedinac. Nadam se da ćemo ispoštovati sve zadatke, koje pred nas iznese stručni štab, a ako tako bude vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat“, kazala je Nikolić.

Lidija Kuliš, sjajna krilna napadačica naše selekcije očekuje sutra veliku podršku s tribina.

„Dobro smo se pripremili za sutrašnju utakmicu, mnogo smo radile i nadam se da će nam se to isplatiti. Smatram da smo spremne i motivirane, popravili smo se sigurno u odnosu na prethodne utakmice. Rusija je favorit, ali vjerujemo mi u sebe i igramo pred domaćom publikom, tako da se nadamo dobrom rezultatu. Kada smo prošle godine igrali protiv Engleske u Zenici, bilo je mnogo navijača, nadam se da će i sutra biti veliki broj ljudi koji će nas podržati, a nama bi sigurno tada i lakše bilo doći do dobrog rezultata“, kazala je 23-godišnja Kuliš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi