Nikolić pojačao crnogorskog prvoligaša

Dojučerašnji član Rudara

Nikolić pojačao crnogorskog prvoligaša

Crnogorski prvoligaš Grbalj pojačanje za novu sezonu u tamošnjem šampionatu pronašao je u BiH.

Boje ovog prvoligaša u narednom periodu će braniti 27-godišnji Aleksandar Nikolić, koji se nedavno nakon četiri mjeseca saradnje razišao sa federalnim prvoligašem Rudarom iz Kaknja. 

Nikoliću je ovo ujedno i povratak u Crnu Goru, gdje je do 2012. godine branio za Iskru iz Danilovgrada, nakon čega je došao na bosanskohercegovačke terene. Izuzimajući epizodu u Kaknju, u našoj zemlji je još branio za Rudar Prijedor, Goražde, Radnički i GOŠK. 

"Poslije pet godina provedenih u BiH vraćam se u domovinu. Iz BiH nosim lijepe uspomene braneći u Prvoj ligi i Premijer ligi", kazao je Nikolić. 

Nikolić u Grbalj dolazi po želji novog šefa struke Dragana Radojičića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi