Golman Krupe

Nikolić: Posjedujemo kvalitet za pobjedu

Iako će u sutrašnjoj utakmici protiv Čelika biti znatno oslabljeni u zadnjoj liniji, ekipa Krupe u Zenicu putuje sa imperativom pobjede.

Banjalučani neće moći računati ni na mladog golmana Ilića, te će najvjerovatnije od prve minute na golu šestoplasirane ekipe šampionata stajati iskusni Milorad Nikolić.

"Atmosfera u ekipi je odlična, dobro treniramo i dobro smo spremljeni za ovu utakmicu. Sigurno smo svjesni da nas očekuje dosta teška utakmica u Zenici. Neće nas zavarati njihovo trenutno stanje na tabeli. Imaju sjajne pojedince, ali mi posjedujemo kvalitet. Trudićemo se da to opravdamo i da se kući vratimo sa pozitivnim rezultatom, što za nas predstavlja osvajanje jednog ili sva tri boda", jasan je bio Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi