Nikolić: Posudba u Metalleghe ne dolazi u obzir

Napušta Zrinjski?

Nikolić: Posudba u Metalleghe ne dolazi u obzir

Iskusni napadač Stevo Nikolić nalazi se na izlaznim vratima Zrinjskog. 

Jedan od najboljih strijelaca BHT  Premijer lige BiH svih vremena u protekloj sezoni nije se mnogo naigrao u dresu mostarske momčadi i nakon manje od dvije godine mogao bi spakovati kofere i promijeniti sredinu.

Nikolić je u razgovoru za SportSport.ba izjavio da nema namjeru više sjediti na klupi, dok odlazak na posudbu odbacuje. 

"Nema još uvijek nikakvih novosti po pitanju moje budućnosti. Obećano mi je da ću u narednim danima znati nešto više, no ne krijem da više ne želim sjediti na klupi i biti na tribinama, što se dešavalo u nekoliko navrata. Vidjet ćemo kakve su želje Zrinjskog, ipak se klub više pita", kaže Nikolić i dodaje:

"Imao sam opciju da idem na posudbu u Metalleghe iz Jajca. Iskreno, za to nisam zainteresovan i nikakva posudba ne dolazi u obzir", poručio je fudbaler s najviše osvojenih titula u domaćem prvenstvu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Nikolić je prije Zrinjskog nastupao az Debrecen, Spartak, Borac, Otelul Galali, Modriču i Obilić. Upisao je dva nastupa za reprezentaciju BiH. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi