Nikolić: Protivniku smo dopustili lake poene

Košarkaš Borca za SportSport.ba

Nikolić: Protivniku smo dopustili lake poene

D. Vejo

Nebojša Nikolić kao po tradiciji, ponovo je igrao dobro za banjalučki Borac uprkos večerašnjem porazu od Varde HE.

U svoju statistiku je upisao 13 poena, ali to nije bilo dovoljno da crveno-plavi ostvare trijumf. 

"Otvorili smo dosta loše utakmicu. Pustili smo protivniku lake poene. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, igralo se čvrsto što pokazuje i rezultat od 43:43 poslije dva perioda. Smatram da je treća četvrtina presudila jer je protivnik dobro odigrao kontre i stekao skromnu zalihu pred početak posljednjeg perioda. Nismo se mogli vratiti iz minusa kasnije", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Borca, Nebojša Nikolić.

Naredni meč, Banjalučani igraju u Milićima protiv ekipa Bratunca.

"Jeste putujemo ekipi Bratunca. To je tim koji ima sličan omjer kao i mi. Tu nam treba pobjeda kako bi izašli iz crne serije i vratili se na pravi put", dodaje Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi