Ninoslav Milenković pojačao Istru 1961

Bivši bh. reprezentativac u Hrvatskoj

Ninoslav Milenković pojačao Istru 1961

A. Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ninoslav Milenković, karijeru će nastaviti u hrvatskom prvoligašu Istri 1961.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i čelni ljudi hrvatskog prvoligaša dogovorili su saradnju do kraja ove sezone, s mogučnoću produženja iste nakon isteka ugovora.

Milenković u Istru dolazi iz kineskog Qingdao Jonoona, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je između ostalog i za Leotar, Dynamo Dresden, Lierse, Germinal, Sarajevo, Panserraikos, Sarajevo i Enosis.

"Dobili smo iskusnog i prekaljenog igrača koji bi nam po svim kriterijima mogao puno pomoći u borbi za opstanak. Radi se o polivalentnom igraču, koji može igrati na poziciji stopera, lijevog bočnog, ali i defanzivnog veznog", rekao je sportski direktor Istre, Ivan Kurtović.

"Dogovorili smo saradnju do kraja sezone, a nakon toga ćemo vidjeti šta i kako dalje", dodao je Kurtović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije