"Nismo stvorili priliku za gol, ali smo bili korektni"

Menalo nakon remija s Kostarikom

"Nismo stvorili priliku za gol, ali smo bili korektni"

Admin Čaušević

Fudbalska A reprezentacija je na Bilinom polju remizirala sa Kostarikom. Završeno je 0:0.

Nakon američke turneje iz 2018. i utakmica sa SAD-om i Meksikom, Luka Menalo je sinoć protiv Kostarike odigrao svoj treći meč u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Nakon tri godine ponovo sam nastupio za reprezentaciju i sretan sam zbog toga. Naravno, bilo bi mi još draže da smo pobijedili. Možda nismo u potpunosti ispunili očekivanja koja su postavljena pred nas, ali smatram da nismo ni razočarali", rekao je Menalo.

"Utakmica je bila tvrda, teška i borbena, kao da se radilo o takmičarskom a ne prijateljskom meču. Kad se sve sumira, smatram da možemo biti zadovoljni odrađenim", kaže Menalo i dodaje:

"Kostarika je također ostavila dobar utisak. Nisu loša reprezentacija i na kraju krajeva ispred nas su na FIFA rang ljestvici. Sudjelovali su na Svjetskom prvenstvu. Nismo uspjeli da stvorimo pravu priliku za pogodak, ali smatram da smo u ostalim segmentima igre bili sasvim korektni."

Top Komentari

BogatiDijasporac
Treba biti realan, momci moraju da se uigraju. Nema razumijevanja na terenu, pogrešno 'čitanje' kretanja saigrača, što je rezultiralo u puno grešaka. Biće akoBogda u redu. Samo treba vjerovati u momke. Mnogo boljih opcija nemamo, nažalost.
6 0
dinass
3 boda za korektnost,1 na tabeli.Kad se bude igralo prvenstvo u korektnosti nasa je medalja.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti