Ništa novo od N/FSBiH

Šta nas može iznenaditi?

Ništa novo od N/FSBiH

Nogometni savez Tuzlanskog kantona zaprijetio je podizanjem krivičnih prijava protiv članova Izvršnog odbora N/FSBiH, te napuštanjem klubova iz ovog kantona iz svih takmičenja pod okriljem N/FSBiH.

Na danas zakazanoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine trebala bi biti donijeta konačna odluka o slučaju Gavarić, odnosno registraciji utakmice između Slobode i Sarajeva. Kako je to već gotova stvar, odnosno kako će Sarajevo dobiti tri boda iz ovog duela, Tuzlaci su spremni na odgovor.

Iz Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona prijete podizanjem krivičnih prijava protiv članova Izvršnog odbora i Predsjedništva N/FSBiH, ali i napuštanjem takmičenja koja su pod okriljem krovne kuće bh. fudbala.

Kako je SportSport.ba već prije nekoliko dana objavio, Sarajevo gotovo pa sigurno danas za zelenim stolom dobiva bodove, ali to neće biti i konačni kraj ove sapunice, jer bi onda mogle uslijediti nove tužbe, krivične prijave, optužbe, novi skandali, sve ono što smo već godinama navikli od Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.