Ništa od Baždarevićevog angažmana u Hajduku

Popuna kadrova u Poljudu

Ništa od Baždarevićevog angažmana u Hajduku

Jedna od najatraktivnijih uloga u splitskom Hajduku je pozicija sportskog direktora kojeg Bijeli još uvijek nisu pronašli. 

Iako se u posljednje vrijeme često za Hajduk vezalo ime Mehmeda Baždarevića, njegov dolazak u Split ipak nije izvjestan. Baždarević je za današnji Hajduk preskupa varijanta.

Nasljednik Jensa Anderssona primarno se traži u domaćim okvirima. Predsjednik Marin Brbić je najavio da će do kraja godine Hajduk dobiti sportskog direktora, ali ako se to ne dogodi, onda se potraga nastavlja u januaru. Bijeli su već 65 dana bez sportskog direktora.

Hajduk je nakon devetnaest kola drugoplasirani tim prvenstva sa jednim bodom manje od Dinama koji ima jedan meč manje.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.