16

Komentari (16)

BatonDezitijat
Pa vi ste pisali da je sve zavrseno kao i da se Blagojevic vraca u Zrinjski Informacije su vam.tacne kao kod babe gatare
LevoKrilo
Ta Atalanta trpa sve redom u Italiji a i u europi ove godine. Ljudi dali 94 gola u Italiji. F. K. Sarajevo je igralo sa europskim prvacima: M. United gdje je pokradeno na sraman naćin, Hamburg, Anderlecht a poslije rata je dovelo klubova iz europe što neki nisu ni u cijeloj historiji kluba, tako da te niko ne razumije o čemu ti pišeš ovdje???
BobPaisley
...steta,dobar igrac pogotovo za standarde nase lige...da je i on dosao uz Fanima mogli bi mirne duse odmah rezervisati duplu krunu ove sezone...mada i ovako cemo to uzeti.
tbra
Ma naravno, vi ste bosanski Dinamo. Ko visoko leti nisko pada :)
GiS
Padamo :( Toliko smo nisko pali da smo u zadnje 2 godine 3 trofeja osvojili :(
pjanke.sa
Nemoj tako i Zeljnjicar je osvojio 2 diplome. Dva puta su nas dobili.
tbra
Svaka cast na duploj ovaj treci ne spominjite.
erminnnn
Pa nije on Benko pa da trazi 30.000 platu
GiS
Pa isto ko da smo mi krivi ****te..nismo jedini u svijetu da se liga nije nastavila
Sadik82
A neki dan SS objavljuje Beciraj na Kosevu...u normalnom svijetu medija zbog toga bi novinar sam podnio ostavku zbog takve dezinformacije a urednik bi objavio pismo izvinjenja citaocima.
tbra
Ko se to razocarao...Niste vi jos na njegovom nivou, probajte dogodine :)
Sadik82
Prijatelju nisi skonto poentu...zaboli me za Beciraja, ne mogu ovog amaterskog novinarstva.
pjanke.sa
Gdje ce ovaj bolan skontat nista mali zeljovkica kakav on
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti