Ništa od Coutinha, Messi našao zamjenu za Neymara?

Dele Alli u Barceloni?

Ništa od Coutinha, Messi našao zamjenu za Neymara?

Endin Čaušević

Neymar će prema svemu sudeći u narednih nekoliko dana napustiti Barcelonu i potpisati za PSG.

Saga oko brazilskog igrača traje već desetak dana, a navijači Barcelone su ljuti što Neymar još uvijek nije otkrio šta je odlučio. Iako je gotovo jasno da će karijeru nastaviti u PSG-u još uvijek postoji mogućnost da se ovaj Brazilac predomisli i ostane na Nou Campu.

Prethodnih dana dosta se govorilo i o tome ko bi mogao zamijeniti Neymara u ekipi Barcelone. Najviše se govorilo da će Philippe Coutinho doći u Barcelonu, ali problem Kataloncima pravi činjenica da Liverpool ne želi pustiti brazilskog fudbalera.

Prema pisanju španskih medija to neće poremetiti planove Barcelone jer Coutinho ionako nije bio želja Lionela Messija. Navodno, najbolji igrač Barce je poručio čelnicima da odustanu od igrača Redsa, te da daju svoj maksimum kako bi doveli igrača Tottenhama, Delea Allija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi