Španski mediji: Neymar saopštio saigračima svoju odluku

Napušta Barcelonu?

Španski mediji: Neymar saopštio saigračima svoju odluku

Endin Čaušević
Teme:

Najveća transfer saga ovog ljeta oko eventualnog prelasna Neymara iz Barcelone u PSG mogla bi biti uskoro završena.

Brazilski fudbaler se nalazi na meti PSG-a koji želi aktivirati njegovu otkupnu klauzulu, a tom slučaju će Barca zaraditi nevjerovatnih 222 miliona eura. Neymar je jučer došao u sukob sa Nelsonom Semedom na treningu što je dodatno povećalo tenzije.

Ugledni Mundo Deportivo jutros je objavio da je saznao informacije od svog izvora iz kluba vezano za Neymara i njegov transfer. Navodno, Neymar je nakon jučerašnjeg treninga saopštio svojim saigračima i stručnom štabu da napušta Barcelonu i da će karijeru nastaviti u PSG-u.

Kako piše Mundo Deportivo igrači Barcelone od Neymara su samo tražili da što prije ovu odluku saopšti javnosti kako bi se smanjile tenzije, te kako bi oni u normalnom ritmu nastavili pripreme za narednu sezonu. Čini se da se i ova saga privodi kraju, konačno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi