Ništa od dolaska Abrahama Frimponga u Velež

Propali pregovori

Ništa od dolaska Abrahama Frimponga u Velež · Saznajemo

Endin Čaušević

Do kraja prelaznog roka u Premijer ligi nije ostalo mnogo, a naši premijerligaši pokušavaju što bolje da pojačaju svoj tim.

Ove zime čelnici Veleža su itekako aktivni što se tiče igračkog kadra i uspjeli su dovesti nekoliko pojačanja, ali i produžiti ugovore igračima koji čine okosnicu mostarskog kluba.

Velež je pokušao dovesti i veliko pojačanje što se tiče defanzive jer je mostarski klub pregovarao sa Abrahamom Frimpongom koji je bio na korak od dolaska na stadion Rođeni, ali nažalost to se neće deisit.

Nekadašnji fudbaler Ferencvaroča i Crvene zvezde je bio na meti Veleža, te su čelnici mostarskog kluba bili u pregovorima s njim, ali na kraju nisu pronašli zajednički jezik.

Kako je potvrđeno za SportSport.ba Frimpong je i definitivno "otpao" iz priče da dođe u Velež do kraja prelaznog roka, te će se Rođeni okrenuti nekim drugim rješenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež i Frimpong su imali usmeni dogovor i pregovori su bili u završnoj fazi, ali na kraju je propao dolazak ovog igrača u redove bh. premijerligaša.

Posljednji angažman Frimpong je imao u Saudijskoj Arabiji. Ekipu Al-Aina je napustio početkom godine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Kao sto rekoh..cuo Mostar, vjerovatno mislio Zrinjski i jbg..
6 30
Prazina
Ili nije htio da igra za ćumur ili ga ovi nisu imali dovoljno u Vrapčićima?
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi