Ništa od Fejzićevog prelaska u Inter

Produžio ugovor s Braunschweigom

Ništa od Fejzićevog prelaska u Inter

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Jasmin Fejzić produžio je ugovor s Eintrachtom iz Braunschweiga.

Za Fejzića se navodno zanimao Inter i bilo je proteklih dana govora o mogućem transferu našeg golmana u redove kluba iz Milana, no od toga neće biti ništa.

Fejzić je jučer potpisao novi ugovor s Braunschweigom i on sada vrijedi do ljeta 20. juna 2020. godine. 

"Od početka imamo povjerenje u Jasmina i one sve opravdao. U dobrim je godinama za golmane i bit će važan faktor u našem timu", saopćeno je iz njemačkog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Braunschweig je pred doigravanjem za Bundesligu i ukoliko bi izborio nastup u društvu najboljih njemačkih timova, to bi sigurno bila velika stvar i za Fejzića, koji je kazao kako je sretan zbog produženja ugovora, te će nastojati da opravda povjerenje čelnika kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi