Ništa od Poljske, Duljević ipak ide u Španiju?
Foto: EPA

Deportivo Alaves obnovio interes

Ništa od Poljske, Duljević ipak ide u Španiju?

E. Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević još uvijek se nalazi bez kluba nakon što je na kraju prošle sezone napustio Sarajevo.

Duljeviću je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Sarajevom i od tada je slobodan fudbaler. Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da bi bh. igrač karijeru mogao nastaviti u poljskoj Legiji, ali od toga neće biti ništa.

Poljski mediji objavili su da aktuelni prvak ove zemlje nije zainteresovan za dovođenje nekadašnjeg igrača Sarajeva, te da Duljević sigurno neće nastaviti karijeru u dresu Legije iz Varšave.

Nakon što je stigao demant iz Poljske ponovo su se pojavile priče da bi Duljević mogao karijeru nastaviti u Španiji. Pojedini mediji na Pirinejima objavili su da je Deportivo Alaves ponovo obnovio interes za bh. reprezentativcem, te da postoje šanse da Duljević naredne godine zaigra u španskoj La Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi