Ništa od prijateljskog susreta Čelika i Slobode
Zeničani traže protivnika kako i u reprezentativnoj pauzi odigrali jedan prijateljski meč, na kojem bi šansu za igru dobili svi igrači

Gosti otkazali planiranu prijateljsku utakmicu

Ništa od prijateljskog susreta Čelika i Slobode

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavili su s pripremama za finiš prvog dijela sezone u Premijer ligi. Kako smo već pisali, crno-crveni odustali su od odlaska u Međugorje, te će cijelu reprezentativnu pauzu provesti u Zenici.

Iako smo pisali da će Zeničani u subotu odigrati prijateljski meč protiv tuzlanske Slobode na Bilinom polju, od toga neće biti ništa. Trener ekipe iz Tuzle Milenko Bošnjaković jučer je otkazao utakmicu, jer po njegovim riječima ima mnogo povrijeđenih igrača i ne želi ništa rizikovati.

Tako su je ekipa koju predvodi Slaviša Božičić ostala bez prijateljskog meča u kojem su šansu trebali dobiti svi igrači. Ipak postoji solucija da u utorak Zeničani odigraju prijateljski meč s nekom od ekipa iz 1.lige FBiH, koji ovog vikenda igraju utakmicu posljednjeg kola prvog dijela sezone.

Čelik će u posljednja tri kola prvog dijela igrati protiv Tuzla Citiya i Mladosti u gostima, dok će na Bilinom polju dočekati ekipu Borca.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi