Ništa od Rome, veznjak "pobjegao" u Ujedinjene Arapske Emirate
(Foto: EPA) Sekou Sanogo je ove sezone odigrao 23 utakmice za Young Boys u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol i upisao sedam asistencija

Sanogo ne dolazi u Italiju

Ništa od Rome, veznjak "pobjegao" u Ujedinjene Arapske Emirate

Roma je u potrazi za "povoljnim" pojačanjima na zimskom prelaznom roku. Sportski direktor Monchi se fokusirao na pojačanja u veznom redu i napadu, ali za sada nema naznaka da je neki posao završen.

Kada su pojačanja u veznom redu u pitanju, sa Romom se u proteklom periodom povezivalo nekoliko imena, uključujući i našeg Gojka Cimirota, ali i veznjaka Young Boysa Sekoua Sanoga.

Navodno je Sanogo bio na užoj listi Monchijevih i Di Francescovih želja, a špekulisalo se i da sam igrač želi put Rima.

Ipak, danas stižu vijesti da od toga neće biti ništa. Naime, Sanogo je navodno već sve dogovorio sa Al Ittihadom, a italijanski "transfer guru" Gianluca di Marzio tvrdi da je fudbaler iz Obale Slonovače već potpisao ugovor sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije