Nisu tereni blatnjavi samo u Bosni i Hercegovini

Gradski derbi u Bugarskoj

Nisu tereni blatnjavi samo u Bosni i Hercegovini

Nedavno se među fudbalskim zaljubljenicima vodila polemika oko terena stadiona u Gradačcu, gdje je domaća Zvijezda dočekala Sarajevo.

Osim po pobjedi gostiju od 3:0, utakmica u Gradačcu će biti upamćena i po katastrofalnom terenu, a slike sa utakmice su obišle Balkan.

Slična situacija viđena je i u Bugarskoj, gdje su se u gradskom derbiju sastali Lokomotiv i Botev iz Plovdiva. Gosti su slavili sa 2:0, a meč je odigran u gotovo neregularnim uvjetima.

Istini za volju, teren nije bio tako loš kao u Gradačcu, ali se i na njemu vodila velika borba, čemu najbolje svjedoče fotografije koje vam dostavljamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.