Nives u kontranapadu

Ona će za promjenu biti obučena

Nives u kontranapadu

O. Lekić

Kako se bliži finalni susret Svjetskog prvenstva brojne svjetske starlete čine sve kako bi se barem na trenutak našle u centru pažnje.

Tako je hrvatska starleta Nives Celzijus na svom blogu napisala da će se u slučaju trijumfa Španije žrtvovati, odnosno da će za promjenu dva mjeseca biti obučena.

"Trenutno hranim dušu morskim ljepotama i uživam dolaskom omiljene reprezentacije do finala. Iskreno vjerujem kako će moja Španija napokon ponijeti titulu i svjetskih prvaka. Zato se neću baviti već deplasiranim temama i obećanjima o skidanju do gola, jer je golotinja već toliko prisutna i vjerujem da nikoga ne zanima, a osobito ne evropske prvake koji toga imaju na pretek, a ženama koje daju slična obećanja ionako ne predstavlja neku žrtvu jer su uvijek gole. Zato ću se ja žrtvovati i obećajem da ću, ukoliko Španjolska osvoji prvenstvo, za promjenu biti obučena naredna dva mjeseca! Eto, to je žrtva", napisala je Nives.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.