11

Komentari (11)

user1574859714
Kakvo preseravanje
Keno
Ovo se radi o amaterskoj ligi, ma da nece nista od ovog biti
Lordiox1
Pa zar nije od iduce sezone BeNeLiga?
ghast0
Znaci za sezonu zene ispale?
Asam85
Zašto sada UEFA šuti, zar ovo nije uništenje fudbala, još samo da gledamo karanje na travnjaku, mada je i toga bilo, šala mala.
MaDaj
Zato sto eufa nema ništa sa amaterskim fudbalom... ovo ti je SS vijest i ništa drugo Haha ..
Asam85
Nisam uopšte čitao teks, tako da sam se upecao hahah!
kukuruz
HAHAHAHA bravooo gamad sami sebe uništavaju
MaDaj
totalno sam u redu sa ovom odlukom.. dva razloga... prvi - danasnji fudbaleri se svakako ponasaju kao zene na terenu tako da vec smo tu ... Kao drugo, poznajem djevojke na koje bi stavio 1000$ da mogu razvaliti svakog SS forumasa 1 na 1.
MaDaj
Ozbiljno da kažem, ja sam za zaslugu i ništa drugo.. dakle ako ima djevojka koja je dovoljno dobra da se nadje u nekom klubu, svaka joj čast neka igra... ali ove gluposti da mora da bude odredjeni broj i takva sranja je čista glupost !!!
AmarSahin
Pa računajući da je Nizozemska dozvolila *****ska vjenčanja, ne treba se čuditi ovoj odluci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.