Njegoš Sikiraš završio u bolnici

Zadobio povredu ruke u meču s Turskom

Njegoš Sikiraš završio u bolnici

E. Čaušević

Bh. juniorska košarkaška selekcija poražena je danas od Turske u posljednjoj pripremnoj utakmici pred Evropsko prvenstvo.

Naši košarkaši su poraženi sa 79:71, ali rezultat je bio u drugom planu s obzirom da su ljubitelji košarke u BiH iščekivali vijesti o težini povrede Njegoša Sikiraša. Bh. košarkaš je istrčao s parketa nakon što je zadobio povredu ruke.

SportSport.ba saznaje da se Sikiraš trenutno nalazi u bolnici gdje će odraditi dodatne pretrage kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna njegova povreda. Iz našeg tima u Turskoj poručili su nam da još uvijek nema zvaničnih informacija u vezi Njegoševe povrede, ali da će ubrzo znati hoće li naš sjajni košarkaš biti spreman za EP.

Zvanične intormacije oko težine povrede Sikiraša bit će poznate kada se bude slikala njegova ruka, te kada naš tim bude siguran koliko će bh. košarkaš odsustvovati s parketa. Iskreno se nadamo da povreda Sikiraša nije ozbiljnije prirode, te da će on biti spreman već za prvi meč grupne faze koji naš tim igra protiv Izraela u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi