Njemački mediji: Mujdža višak u Freiburgu
FOTO: EPA

Stavljen na transfer listu

Njemački mediji: Mujdža višak u Freiburgu

Bh. reprezentativac Mensur Mujdža promijenit će sredinu u ljetnom prijelaznom roku, pišu njemački mediji. 

Iako je naš defanzivac poprilično dobro igrao na pripremnim utakmicama Freiburga, trener Streich je ocijenio da mu Mujdža u narednoj sezoni nije potreban i on je zajedno sa Zulechnerom i Kerkom stavljen na transfer listu. 

Iz Freiburga su ranije saopštili Mujdži da neće praviti prepreke ukoliko odluči potražiti novi izazov, a vrijedi podsjetiti da je još prošlog ljeta odbio ponude Darmsatdta i Munchena 1860 iz želje da ostane vjeran sadašnjem klubu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo, Mujdža je u Freiburg stigao 2009. godine i nekada je u ovom klubu bio igrač koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu nije izostavljao iz startne postave. Prethodno je nastupao samo za Zagreb. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi