NK Bosna Visoko u problemima: Snijeg srušio krov na stadionu Luke
Foto: visoko.co.ba

Postavljen tek prošle godine

NK Bosna Visoko u problemima: Snijeg srušio krov na stadionu Luke

E. Čaušević

Snijeg koji već nekoliko dana pada u Bosni i Hercegovini napravio je velike probleme zbog čega su odgođene utakmice u mnogim takmičenjima u našoj zemlji.

Što se tiče fudbala na svu sreću prije nekoliko sedmica završen je jesenji dio prvenstva, te je snijeg na svu sreću ovaj put zaobišao bh. klubove. No, problemi na terenima širom zemlje se nastavljaju, a velika šteta nastala je u Visokom na stadionu Luke.

Naime, jutros je zbog velike količine snijega srušen krov na stadionu visočke bosne koji je postavljen tek prošle godine. Ipak, krov je već nakon prvog jačeg snijega srušen i na svu sreću niko nije povrijeđen.

Bosni iz Visokog ne ide baš najbolje ove sezone i jasno je da se nalaze u velikoj krizi. Nakon 15 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH ovaj klub nalazi se na predzadnjem mjestu sa devet bodova, dva više od fenjeraša Novog Travnika.

Top Komentari

Metropoljac
Ima jedan novi zadatak za projektante; nek ostave podatke u komentar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi