13

Komentari (13)

Fixa
Zamalo argentinac
Baco
Momak bi trebao biti pojacanje,18 .02 cemo vidjeti
DOKTOR_GAZ_
ZENICKE KLADIONICE I CASINA docekali ga RASIRENIH RUKU..On je pravi primjer kada ti BOG DA TALENAT, a USKRATI za MOZAK..do APRILA CE GA NABITI NOGOM..
user1656135209
@DOKTOR_GAZ_ umri smradu raspali hejterski
Catanzaro
Ovi se nikad nece vratit u premijer ligu
zeničkidokosti
napusis se kretenu
Convicts
Bravo momci,idemo jako ovu polusezonu kao i uvjek.
bossnian45
Za rang koji Čelik igra, ovo je prava transfer bomba. Momak komotno moze I dalje igrat u premijer ligi.
zilan66
Jest dobar igrac,jest da moze igrati na premijer ligi ali treba promjeniti mozak.vidjecete zaigra dobri par kola i onda povrijeden,uvrijeden ,trazi raskid.razumjem da igraju stari igraci iz celika koji tu zive i srcem nadoknade ono sto nemogu fizicki.ovo je prva ,ozbiljna greska uprave.on neigra za sicu i i bolje je i isplatnije forsirati svoje mlade igrace i priustit im dzeparac.
bossnian45
Sve to stoji jarane, ali da igra bar 50% od svoje mogućnosti Čeliku će itekako valjati.
zak84
Neće njemu čelik platit koliko on traži.... Ne više nikad.... Došao je po uvjetima koje mu čelik dadne.... Prošla su ta vremena kad su menadžeri ucjenjivali ......
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.