Dva rivala dobro se poznaju, ali sada su u različitim rangovima

Sprema se spektakl: NK Čelik potvrdio termin meča sa FK Sarajevo, određene i cijene ulaznica

8

Komentari (8)

ZE072
Drago mi je ponovo gledati stare rivale, mada je to rangom nerealno za Likce da prodje, ali nema predaje neka se ova ekipa Celika kali, dobro ce im doci ovo iskustvo, a nama da se napuni stadion i da zaradimo nesto para. Sretno, samo neka bude fer i koretno!
Edin Merlin
Ovo je ujedno i najbolja kup utakmica.. Bice to pravi spektakl i pun stadion.. Neka pobjedi bolji.
Zenicanin
SarajFK
@pjanke.sa Harise, pitaj celavog gazdu ili volovsku glavu, je li mozzart vec odredio koji ce rezultat biti na kraju ili se jos cijenkaju sa utrpanim kerojedom?
pjanke.sa
Seljacicu reci koliko te boli pobjeda nad Borcem? Jel tvoj gazda Vico Gico bio ljut sto niste uspjeli sa sudijama i faulima 27:4 da pobijedite VELIKO FK SARAJEVOOOOOOO. U rupu se sakrij odakle si i dosao!
SarajFK
Gradski derbi izmedju velikog Celika koji je shvatio kako da se iscupa iz kandzi kriminalaca i tanove kladionicarske igracke koja jos uvijek nosi ime nekada velikog FK SARAJEVA.
Ma iščupas ga iz gaca
Convicts
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.