9

Komentari (9)

crkvice
Ovo ce se malo u stranci diskutovati.
Sumedin Kulacic
može ga SDA POPUŠIT
crkvice
Ne bih rekao.Celik i narod Zenice ce popusiti na kraju ako ne bude po nasem.
franjo25z
msport
Konkretan razlog??? Povreda klubske discipline?? Pa ako ste toliko velik i ozbiljan klub trebali ste neku bolju laz smisliti, niko ovolika ovca da ce bas povjerovati u ovu smijuriju od izjave Celika. Svjedoci smo da se sa igracima radi sta se hoce, ova izjava samo dovoljno pokazuje da se klub postavlja ispred zakona i sluzi manipulacijama!!!!
nickizedostizeko
Ne znam šta ovdje nije jasno, dali im priliku da odu na posudbu i nisu htjeli. Cao majstore, da si neki igrač pa hajde, ali adilovici cijepljeni od lopte. Lp
msport
Cak i ako odbijes posudbu tebe niko ne moze iz profesionalca staviti u juniore. Sjedi na klupi i cuti. Fora je sto im celik nije nikakvu ponudio, neka izadju u medije sa pismenim ponudama posudbi, ako jesu, ali nisu, vec ako ste pratili kada je bio pocetak sezone samo ova sporna dvojica su ostala sa profesionalnim ugovorima narednih godina, koje u slucaju da klub raskine mora sve godine isplatiti. Klasican model manipulacija u bh klubovima.
pticijaprcija
ponudjen i raskid ugovora od Celika, takodjer i slanje na posudbu, klub se jasno ocitovao. Oni kao profesionalci moraju sebi trazti dalje klub ak ovdje nemaju mjesta, njihovu platu od 1000KM mogu dobiti u svakom prvoligasu. Celik ponudio opcije, i sad im je sve obezbjedjeno, treniraju, sve uslove imaju, nista Celik nije prekrsio, oni na silu zele da igraju.
msport
Zakon je u ovim slucajevima jasan, kao pravnik svakako se zalazem da momci izguraju pravdu i da ovo bude primjer svim bh klubovima kako ne smiju da vode politiku prema svojim igracima. Lijep pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.