12

Komentari (12)

franjo25z
Lopovluk konačno isplivao ....i tebi ajdine mamu ****m ko i svima sto se igrate sa velikom i nama....a igracino Zelim sto teze povrede pa da karijeru nastave u preventivne da siju sjedišta za auta...hvala
ForzaLikCE
**** LI TI ŠUKER MATER U ****U!!!!!!!!!! MARŠ U HRVATSKU
Chwilla
Realno celik se par sezona izvlaci da ne ispadne ali imaju srece da postoji jos gori od njih a to je sloboda i zvijezda!
gaziiiiJAaaa
Svaka cast INVESTITORU..Ide Celik u PRAVOM SMJERU..ka GASENJU..TUZNO, ALI ISTINITO..
XRETROVIZOxX
****mm li ti mamuuu Babicuuu mars tamo u svoju sugavicu **** li te otac!!!!
andi
Koliko ha pokradoše,koliko su ga krali,koliko ga kradu i koliko još će ha krasti dobro i postoji taj napaçane izlizani od prokletih svih bivših uprava direktora i gmizavaca,PA SAMO POGLEDAJ TU SADŠNJU UPRAVU I GAMAD PA VEÇ POLA MILIONA EURA DUGA,to mora samo grad uzeti i složiti ljude koji se ne boje i znaju šta i kako otjerati i poćistiti ****a..
niko nikovic
Koliko je bilo ljudi, jel kao protiv Sarajeva, kad je bilo 0:0 početkom augusta.
sloboda1919tz
po bod dosta ovo je za opstanak obje ekipe ako mušija ne kupi nekex
BN78
Čelik je pritajeni favorit za ispadanje,jako loša atmosfera u klubu i oko kluba.
Icardi
Tuzlaci cestitam na osvojenom bodu, trebali ste osvojit sva tri ali sta je tu je.. A kompletnoj ekipi Celika yebem od do
velez mo
SUTRA SA TRI BODA U BANJA LUCI IZBIJAMO NA 6-TO MJESTO,HAJMO RODENI
Tz075
Icardi,nemoj tako,kakvo je stanje u drzavi dobro sport ikako funkcionise,jest da ste privatizovani ali bude bolje jbg
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.