NK Čelik se priprema za duel na Koševu: Dilaver i Resić ne konkurišu za meč protiv FK Sarajevo
Zeničani su trenirali na Kamberovića polju, a za duel protiv Sarajeva konkurišu svi nogometaši osim Dilavera i Resića

Zeničani vjeruju u pozitivan rezultat

NK Čelik se priprema za duel na Koševu: Dilaver i Resić ne konkurišu za meč protiv FK Sarajevo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavili su s pripremama za nastavak prvenstva u Premijer ligi. Zeničani u petak gostuju na Koševu kod Sarajeva, a svjesni su da ih čeka još jedna teška utakmica protiv aktuelnog prvaka.

Nakon pobjede atmosfera u igračima je nešto bolja, iako generalno situacija u klubu daleko je od idealne, budući na dugovanja za plate, ali i rate igračima, koji i dalje šute i ne žele da javno govore o problemima u klubu.

Na današnjem treningu kojeg je predvodio Slaviša Božičić vidjeli smo i neka nova imena. Budući da još ima važeći ugovor s klubom, Armin Duvnjak priključio se treninzima s prvom ekipom, kao i oporavljeni Harun Vardo, koji je počeo trenirati s ekipom nakon što je se oporavio od operacije križnih ligamenata.

Još jedna novina kada je u pitanju prvi tim jeste što je šef struke priključio prvoj ekipi i talentovanog kadeta i reprezentativca BiH, mladog Azura Mahmića, koji je i prošle sezone dok je trener bio Cihat Arslan trenirao s prvom ekipom, te nekoliko utakmica u finišu i sjedio na klupi za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Haris Dilaver počeo je s treninzima nakon što se povrijedio u meču sa Širokim Brijegom, ali on najvjerovatnije neće konkurisati za meč u petak. Ostali igrači su spremni i nadaju se da mogu iznenaditi na Koševu.

Podsjetimo da Čelik na Koševu nije slavio 33 godine, a hoće li se ta negativna tradicija i srušiti vidjet ćemo u petak, kada je duel starih rivala.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi