NK Čelik trenirao na Bilinom polju: Haris Dilaver u konkurenciji za meč protiv FK Velež
Zeničani u dobroj atmosferi dočekuju tim Veleža, kojeg su u prvom meču u Mostaru savladali nakon preokreta golovima Huseinbašića i Vrhovca

Zeničani odradili posljednji trening

NK Čelik trenirao na Bilinom polju: Haris Dilaver u konkurenciji za meč protiv FK Velež

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika odradili su jutarnji trening uoči sutrašnje utakmice 14.kola Premijer lige protiv ekipe Veleža.

Zeničani nakon poraza od Sarajeva, žele pred svojim navijačima da osvoje tri boda i primaknu se gornjem dijelu tabele.

Na današnjem treningu bili su svi nogometaši osim Armela Bradjia, koji je bolestan, ali bi se treninzima trebao priključiti u narednim danima. Haris Dilaver, napadač Zeničana, koji se povrijedio u meču protiv Širokog Brijega, danas je normalno trenirao s ekipom, te je u konkurenciji za sutrašnji meč, dok oporavljeni Harun Vardo trenira po posebnom programu.

Zeničani su svjesni da ih sutra očekuje težak meč protiv starog rivala, koji je u prošlom kolu u gradskom derbiju pobijedio Zrinjski i koji u Zenicu stiže pun samopouzdanja, ali i želje za osvetom.

Podsjetimo Čelik je u meču koji se igrao u Mostaru slavio rezultatom 2:1, a strijelci za Zeničane bili su Vrhovac i Huseinbašić, dok je pogodak za Velež postigao Brandao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sutrašnjoj utakmici očekuje se da Grahovac zamijeni kartoniranog Perišića na poziciji zadnjeg veznog, dok će na meč na desnom krilu početi Huseinbašić.

Vjerovatni sastav Čelika: Pavlović, Blažević, Ćubara, Vrhovac, Pecelj, Jamak, Grahovac, Huseinbašić, Okić, Dedić i Mahmutović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi