Dugovanja prema igračima "riješiti" će se do utorka

NK Čelik trenirao na Kamberovića polju, mnogo nepoznanica u i oko kluba

7

Komentari (7)

BUNNIKSIDE
Jebem vam boga nesmijete otjerat ADILOVICE iz Celika boji te se njihoovog BABE ILI TATE! Sunce mu jebem sta se dali para na njihove plate do sada mogli ste dovest jednog JAKO DOBROG IGRACA IZ Holandije,Njemacke ili Belgije a ne mora ADILOVIC SJEDIT NA KLUPI CELIKA I KURCIT SE! Ugovori na 4 godine,pa ljudi koje to SREDIO SVE,pa nije on Dele Ali!!
BUNNIKSIDE
Sutra u Celik dolazi Ronaldo! Dobit ce stan u kineskom,dorucak kod Ladzane i plata 632 eura!
sting1984
Para ima da se 20 dana cuga po Turskoj a ne može se očistiti teren za normalno treniranje. Treba vas na Smetove poslati mjesec dana da se u prirodnom ambijentu i svakodnevno lopatanje što bolje pripremite.
Koba84
Jest ovaj Zvatic. Guzis li sta ili drkas. Pa covjece tebe na svakom ocito si online 24 sata idi ba pojebi sta krkane
Raikkonen
A Kimi s tobom brate Hercegovac prccc
franjo25z
Ljubi mi malog....
samobordo1946
Cirkus Kolorado hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.