NK Čelik: Za neke samo nova sezona, a za nas je subota simbol borbe, otpora i prkosa!

Novo saopšenje Zeničana

NK Čelik: Za neke samo nova sezona, a za nas je subota simbol borbe, otpora i prkosa!

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Idućeg vikenda kreće nova sezona i u Kantonalnoj ligi ZDK, u kojoj će nastupati i NK Čelik.

Zenički ponos odlučio je zbog manjih troškova krenuti iz kantonalne lige, iako je trebao igrati Prvu ligu FBiH, a dug put prema povratku u Premijer ligi počet će u subotu.

Klub sa Bilinog polja oglasio se novim saopštenjem uz poruku da "znamo da nismo sami, u subotu počinje naša nova priča!". Članovi kluba imaju priliku da kupovinom simboličnih online ulaznica podrže klub.

"To je za neke samo nova sezona a za Čelik mnogo više od hrabrog početka. Subota je simbol borbe, otpora i prkosa svih onih koji su stvorili ponos grada ali i dali svoj život noseći grb u srcu u borbi protiv sile. Subota je hrabri korak u nepoznato iz kojeg će Čelik izaći jači, čišći i ponosniji na hiljade dlanova koji su bili tu da ga bodre. Čelik ulazi u borbu koja će da se prepričava generacijama - i dno je prilika da se otisne prema vrhu!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stoga - virtualno napunimo stadion "Bilino polje" iz cijelog svijeta, svakog kutka crno-crvene planete i pokažimo otpor mraku iz kojeg će da se usije ČELIK!

Kupovina simboličnih ulaznica podrške se po prvi put u klupskoj historiji može obaviti online svim domaćim i inostranim debitnim i kreditnim karticama putem servisa Kupikartu.ba po cijeni od 10 KM po ulaznici te lično u gotovini u prostorijama kluba od 08:00 do 16:00h po cijeni od 5 KM. Svako fizičko ili pravno lice može kupiti neograničen broj ulaznica".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

007
Najgluplji potez kojeg je uprava celika mogla povuci jeste igranje iz najnizeg ranga, da je bilo logike da se sa tim sva dugovanja otpisu i celik krene od nule pa hajde, nego sve isto, dugovanja ostaju a celik u kantonalnoj ligi, stabilizovati su se mogli u prvoj ligi FBIH
7 0
nemozetako
A koliko saopatenja izdaju jbt led sta je ovo, ko dq su tekstopisci kakvi. Okanite se izdavanja saopstenja svake sedmice, nego nadjite nacin da pomognete klubu. Boze sacuvaj
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi