NK Čelik započeo pripreme za nastavak sezone

Beganović izvršio prozivku igrača

NK Čelik započeo pripreme za nastavak sezone

D. Kurbegović, foto: Preuzete fotografije

Nogometaši zeničkog Čelika danas su krenuli s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Na press konferenciji danas su se pojavili v.d. direktora Adnan Nuhagić, šef stručnog štaba Elvedin Beganović i njegov prvi pomoćnik Nijaz Hrustanović.

Strateg Zeničana izvršio je na stadionu Bilino polje prozivku igrača, a na istoj se pojavio 21 igrač, koji ima ugovor s Čelikom. Jedino je odsutan bio Ahmet Džafić, ali će se vjerovatno i s njim u narednim danima prekinuti saradnja.

Podsjetimo da je prije nekoliko dana i zvanično klub raskinuo ugovore s trojicom igrača Nedimom Oglečevcom, Seadom Bučanom i Igorom Radovanovićem.

Zeničani će u prvom dijelu priprema boraviti u Zenici, a za drugi dio planiran je odlazak u Hrvatsku. O pojačanjima i imenima još uvijek nema ništa novo, crno-crvenima su potrebni igrač u veznoj liniji i prema naprijed, jer je Semir Pezer operisan i pitanje je njegovog povratka na teren, dok Fenan Salčinović ima još dvije utakmice kazne zbog crvenog kartona protiv Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novina na Bilinom polju je i angažovanje trenerske legende Čelika Nermina Hadžiahmetovića, koji je kao trener na Bilinom polju, te na klupi Sarajeva osvojio sve što se može u BiH. Još nije poznata njegova buduća funkcija u klubu, a to će biti poznato, nakon što klub dobije novo rukovodstvo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi